Megújult a Kerületi Partner Kártya

A XIII. Kerületi Partner Kártyát 2008-as bevezetése óta közel 15000 kerületi állampolgár igényelte, melynek növekvő népszerűségét a hozzá kapcsolódó számos, folyamatosan bővülő körű kedvezményes szolgáltatás, az ingyenes kerületi WIFI-használat és olcsóbb vásárlási lehetőség biztosítja.

2014 októberére már a kerületi lakosok több mint 10 százaléka rendelkezett kerületi kártyával, emellett közel 150 elfogadóhellyel is büszkélkedhetünk. A közelmúltban, hogy örömet okozhassunk Önöknek, változtattunk a kártya küllemén, amely immáron sokkal tetszetősebb, felhasználóbarátabb megjelenéssel rendelkezik.

A kártya emellett erősíti a kerületi összetartozás érzését is, hisz valamennyi kártyatulajdonos kedvezményeket vehet igénybe mind a partnerprogramhoz csatlakozott XIII. kerületi üzletekben, mind a szociális boltokban, illetve különböző önkormányzati szolgáltatások esetében is. A partnerprogramban részt vevő elfogadó helyek a bejáratnál elhelyezett matricák alapján könnyen felismerhetőek.

Próbálja ki Ön is a kártya nyújtotta előnyöket, igényelje akár elektronikusan, és ajánlja szomszédjainak, ismerőseinek is, hogy minél szélesebb kör számára válhassanak elérhetővé egyedülálló szolgáltatásaink, kedvezményeink.

A kedvezmény mértékét a boltok, üzletek és szolgáltatók előzetesen megkötött szerződésben vállalták.

A Partner Kártya használatára minden XIII. kerületi lakos jogosult. A kártya díjmentesen igényelhető akár elektronikus úton a Kerületi Partner Kártya oldalán keresztül vagy személyesen, a következő intézményekben:

A Polgármesteri hivatal központi ügyfélszolgálatán (1139 Budapest, Béke tér 1.), a Prevenciós Központban (1134 Budapest, Tüzér utca 56-58.), a kerület Idősek klubjaiban, a bölcsődékben, óvodákban, valamint a Szociális boltokban:

- Budapest 1136 Pannónia utca 34.
- Budapest 1133 Hegedűs Gyula utca 97/c
- Budapest 1138 Tomori köz 5.
- Budapest 1139 Tahi utca 74.
- Budapest 1138 Gyöngyösi sétány 4.

A program működését és annak felügyeletét a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat biztosítja.

 

Képgaléria