Fővárosi Szépkorúak Amatőr Bowling Versenye

                                                                               Fővárosi Szépkorúak Amatőr Bowling Versenye

A XIII. Kerületben nagy súlyt fektet a lakosok aktív életmódjának támogatására. Először 2019-ben került megrendezésre a fővárosi szintű amatőr bowling verseny, ahol más kerületek képviselőivel mérhettük össze tudásunkat.

Az I. Fővárosi Szépkorúak Amatőr Bowling Verseny sikerén felbuzdulva hagyományt szeretett volna teremteni a XIII. Kerület, de a covid-járvány közbeszólt.

Idén ismét meghirdette a XIII. Kerület a fővárosi szintű versenyt. A megmérettetésen hat kerület, tizenkét csapata vett részt. A vetélkedőn a IV; X; XIV; XIII; XVI; és a XVIII. kerületek szenior csapatai képviseltették magukat. Kerületünk négy csapattal indult. Öt fős csapatokban két női és három férfi csapattag versengett.

Az eseményt Holopné Schramek Kornélia Alpolgármester Asszony nyitotta meg.

A verseny nagyon jó hangulatban zajlott le. A szépkorú versenyzők nagy lelkesedéssel, a játék örömével, de a győzelem reményében vetették bele magukat a megmérettetésbe.

Az összesített eredmények alapján kerületünk csapatversenyben I. helyezést ért el, így a vándorkupa 2019. után idén is a Kerületünkben marad.

A férfi egyéni versenyben első és harmadik helyezést értünk el, a nő egyéniben pedig első és második helyezést értek el versenyzőink.

A díjakat Karácsonyi Magdolna Aljegyző Asszony adta át.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

Írjon nekünk!

Amennyiben kérdése, észrevétele van, van tájékoztatást szeretne kérni írjon nekünk.

Kérdésem van